Workshopuri si conferinte personalizate
pentru companii si institutii
-WORKSHOP EXPERTS-

Imoteca este o companie de consultanta care isi desfasoara activitatea pe piata din Romania inca din 2004.

Convingerea noastra este ca imobiliarele sunt o afacere de la om la om (human-to-human business), de aceea unul dintre principalele noastre obiective este sa oferim toata sustinerea necesara celor interesati de acest domeniu (fie ca vorbim despre potentiali cumparatori, chiriasi sau investitori) prin intermediul unor seminarii sau sesiuni private de discutii.

Astfel, ne adresam urmatoarelor doua segmente: end-user workshops (pentru angajati cu varste cuprinse intre 20 – 35/40 ani) si seminarii private pentru investitori.

Nu te costa nimic

Atat workshopurile cat si seminariile sunt gratuite.

Personalizate pentru tine

Workshopurile pot fi personalizate in functie de numarul de participanti.

Cat dureaza?

Durata de desfasurare este de aproximativ 1 ora si jumatate cu o pauza de 10 minute, la care se adauga si sesiunea de intrebari si raspunsuri de la final.

Image
Atelier de discutii @ IBM

Am initiat programul de workshopuri cu o prezentare care a avut loc in cadrul companiei IBM. Participantii au fost, in schimb foarte interesati de procedurile de achizitie ale unui apartament nou.

Workshop @ Orange

Un atelier de discutii foarte interactiv, cu multe intrebari legate de finantare, chestiuni juridice, preturi si cu solicitarea unei a doua sesiuni de lucru pentru a dezbate tema chiriilor.

 

Image
UNDE SI CU CINE

Am implementat deja o serie de de evenimente in 2019 in cadrul unor companii precum IBM, Orange, Carrefour, BRD, IPSOS si suntem bucurosi ca prezentarile noastre au adus informatii utile si raspunsuri la intrebarile adresate.

  • Logo1
INTERESAT?
TRIMITE UN MESAJ

Pentru mai multe detalii, asteptam sa ne scrieti la supporth2h@imoteca.ro sau prin formularul de contract.

MAI MULTE DETALII DESPRE NOI

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
Disclaimer
© 2002 - 2024 Imoteca. Designed By AlphaBeta