Urbanesque Residential & More

 

  Proiect vandut integral  

 

Indrazneste sa iti imaginezi locul perfect pentru tine! Noi stim deja ca te gandesti la un loc cochet, luminos unde sa te simti confortabil, unde e liniste si totul functioneaza perfect! Urbanesque Residential&More imbina elementele unei arhitecturi moderne si indraznete, cu confortul unui imobil boutique si o localizare excelenta pentru cei care vor sa fie conectati permanent la viata orasului. Urbanesque Residential&More este locul special gandit pentru acei oameni care isi doresc mai mult pentru ei. Apartamentele dispun de balcoane prevazute cu mici spatii verzi.
Ferestrele de dimensiuni mari care aduc lumina si o tusa foarte eleganta spatiului interior cat si aspectului constructiei.
Proiectul dispune de parcari supraterane cu preturi incepand de la 7000 euro + TVA.

Dotari si finisaje de calitate:

- Usa metalica la intrare;
- Ferestre termopan PVC 5 camere;
- Usi interioare celulare;
- Gresie si faianta portelanata in bai si bucatarii;
- Vopsea lavabila culoarea alba;
- Parchet laminat trafic intens 10-12 mm;
- Instalatii sanitare complet functionale;
- Obiecte sanitare Ideal Standard (sau similar) cu cada in fiecare apartament la baia mare;
- Panou electric cu contorizare individuala, prize, intrerupatoare;
- Centrala individuala de apartament cu contorizare individuala, dimensionata corespunzator suprafetei si instalatie aferenta;
- Calorifere otel;
- Interfon.

 

Detalii tehnice:

- Sistemul constructiv este compus din stalpi si grinzi din beton armat, cu plansee din beton cu grosimi ce variaza intre 13 – 20 cm grosime.
- Pe exterior se prevede caramida tip „porotherm” placata cu polistiren expandat /extrudat sau vata bazaltica. Peretii interiori vor fi din caramida.
- Fatadele cladirii sunt finisate cu tencuiala tip decorativa si ferestre cu tamplaria din PVC gri antracit cu geam tip termopan. Sticla la ferestrele cu parapetul din zidarie mai mic de 100 cm inaltime fata de cota pardoselii finite interioare va fi de tip stratificat. Parapetul la balcoane va fi realizat din metal.
 

Disclaimer
© 2002 - 2024 Imoteca. Designed By AlphaBeta