icon en
  021 230 44 55
Previous Next

Vernescu Residence

 

  PROIECT VANDUT INTEGRAL  

CONTACT: CORINA CIOBANU | 0723.282.678 | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

CONTACT: CRISTINA GHEORGHE | 0732.151.663 | This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


 

Vernescu Residence, cel mai nou, modern si elegant proiect dezvoltat de Metropolitan Developments. Vernescu Residence este situat in inima capitalei, la numai cateva secunde de Calea Victoriei. Proiectul combina o pozitie centrala de exceptie cu linistea si confortul unei zone rezidentiale cu densitate scazuta, inconjurata de zone verzi. Vernescu Residence reuneste 36 de apartamente cu stil, unice, elegante, ce combina cele mai avansate tehnologii de design si solutii tehnice, cu cele mai inalte standarde ale confortului cotidian.

Proiectata de cea mai renumita firma de arhitecti din Romania, Westfourth Architecture, Vernescu Residence este o cladire de exceptie atat in ceea ce priveste designul si unicitatea dar si in ceea ce priveste confortul, functionalitatea si utilizarea spatiului.

DETALII APARTAMENTE

Apartamentele se predau complet finisate, cu dotari de foarte buna calitate, cu obiecte sanitare Ideal Standard si baterii Grohe
Tamplarie Schuco de ultima generatie, din aluminiu gri, tip cortina, cu geamuri de mari dimensiuni (2,70 m) si sistem glisant, pentru un confort deosebit
Sticla termoizolanta cu penetrare mare de lumina si transparenta superioara, Low E
Sticla duplex, laminata, realizata din geam securizat pentru zona camerelor de zi
Usi de culoare alba realizate integral din lemn, cu inaltime de 2.4 m;
Parchet multistratificat (3 straturi), cu strat de uzura de 4 mm, ce permite raschetarea si intretinerea pe o perioada foarte lunga si plinta inalta de 12 cm vopsita in alba
In bai se va folosi optional placaj cu Travertin (piatra naturala) si Stucco Lustro Venetiano sau ceramica speciala de la Marazzi
Placaj terase cu piatra artificiala de 2 cm grosime si sistem flotant

DETALII TEHNICE

Fiecare apartament dispune de contoare individuale pentru electricitate si apa, pentru o facturare corecta si eficienta
Sistem inovator de control a temperaturii, ce integreaza incalzire in pardoseala, corpuri statice decorative in dormitoare, racire prin ventiloconvectoare cu freon (VRV), amplasate numai deasupra spatiilor de circulatie si aparate de aer conditionat Mitsubishi cu control separat pentru fiecare camera.
Inaltimea apartamentelor de 2,70 m.
"Sistem casă inteligentă", ca opțiune pentru a detine un control complet asupra tuturor funcțiilor din apartamente (pregatirea pentru sistem este deja realizata in optiunile standard pentru penthouse-uri și apartamentul cu gradina.

 

Corina Ciobanu
Senior Sales Expert
0723.282.678
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

imo logo 19
icon tel   icon msg   icon face   instagram icon   icon en
imo logo 19

Publish modules to the "offcanvas" position.